Rapper Kosso lanceert zijn eerste album

Rapper Kosso lanceert zijn eerste album

1222
0
DELEN
https://www.facebook.com/kossomusic/

Rapper Kosso, opgegroeid in Hulsberg en nu woonachtig in Geleen, brengt op 7 juli zijn eerste album uit. Kosso timmert al jaren aan de weg. Niet alleen als rapper, maar ook als bodybuilder en eigenaar van shisha lounge Balkania in Geleen. 

Kosso, geboren als Albert Dervishaj, heeft de afgelopen jaren zijn positie verworven in de rapscene. Hij werkte al samen met grote artiesten en doet dat op zijn album ‘Nooit Te Laat’ ook weer. Zo zijn onder andere Boef, Josylvio, Kevin, Kempi, Amigo!, Rambo, Nijo, Lijpe en good old Ali B. te horen op zijn album. Het album wordt uitgegeven bij SOB Music / AMG Music.

Zijn eerste singel ‘Nooit Te Laat’ is op 28 april gelanceerd en inmiddels al bijna 900.000 keer bekeken op YouTube. Dat Kosso letterlijk en figuurlijk een grote jongen is, bewijst het feit dat de clip is geschoten in Mexico. Op 19 mei werd zijn tweede singel en albumtrack ‘Toen’ uitgebracht, ook met een eigen videoclip. De YouTube teller van deze video staat inmiddels op bijna 350.000 views. De derde albumtrack komt uit op 30 juni en heet EYO.

Tegen FUNX verklaart Kosso: ‘Ik heb nu het gevoel dat ik met iedereen kan samenwerken. Niemand kan mij meer killen op een track.’ Zijn views en stats spreken in zijn voordeel. Met een kleine 13.000 Facebook-volgers, 9.000 Twitter-volgers, dik 85.000 (!!!) followers op Instagram en miljoenen views op YouTube lacht de toekomst hem tegemoet.

Bekijk hier de videoclip van zijn titeltrack ‘Nooit Te Laat’:
https://youtu.be/1_cFm4fYDC4

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER