LET OP: Ongepast gedrag waargenomen in Hulsberg

LET OP: Ongepast gedrag waargenomen in Hulsberg

2407
0
DELEN

Wij werden zojuist op de hoogte gesteld van het volgende:

“Vanochtend tussen 10:30 uur en 11:00 uur liep ik op de Bosscherweg (de verharde weg tussen Arensgenhout en Aalbeek), waar halverwege een kleine witte auto stond met Nederlands kenteken 18-SZ-?? De man vroeg mij de weg naar het centrum en nadat ik hem vriendelijk de weg wees, kwam hij omhoog in zijn auto en liet hij zien dat hij aan het masturberen was. Ik ben meteen doorgelopen en heb de politie gebeld. De auto bleef nog een even op de plek staan en is daarna omgedraaid en richting Hulsberg of Nuth gereden.

Merk en volledig kenteken heb ik helaas niet onthouden. De auto had wel iets weg van een Skoda Citigo. Hij zat alleen in de auto en sprak Nederlands met een Hollands accent. Hij zal rond de 25 jaar zijn (gok ik).  De man was gekleed in een zwart T-shirt en had kort, blond, stekelig haar. Iets breder/dikker postuur.

Verdere details heb ik helaas niet, maar ik hoop dat we met z’n allen goed hierna uitkijken!!”

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER