Kinder Vakantie Werk met de allerleukste activiteiten

Kinder Vakantie Werk met de allerleukste activiteiten

2368
0
DELEN
KVW Hulsberg

Wij zijn KinderVakantieWerk (KVW) Hulsberg. Ieder jaar in de zomervakantie organiseren wij een ‘werkweek’ (maandag t/m vrijdag) vol activiteiten voor kinderen van de basisschool. KVW is een stichting die in 1984 is opgericht door enkele enthousiaste vrijwilligers en in de loop der jaren in Hulsberg en omstreken zeer succesvol is geworden. Ieder jaar staan ruim 100 vrijwilligers klaar talloze kinderen een onvergetelijke week te bezorgen.

Zonder deze vrijwilligers zou het KVW niet kunnen bestaan!

Het bestuur van KVW is verantwoordelijk voor de gehele organisatie. Het bestuur bestaat uit het dagelijks bestuur, de hoofdleiding en enkele bestuursleden. De hoofdleiding stuurt de vrijwilligers aan en is eindverantwoordelijk voor het reilen en zeilen tijdens kindervakantiewerk

Het organiseren van KVW kost veel geld. Naast de inschrijfgelden van de deelnemende kinderen zijn wij afhankelijk van onze dierbare sponsoren, waarvan u de namen op deze website kunt vinden. In 2015 organiseert KVW ook weer een tweetal plantenmarkten om extra inkomsten te generen Deze vinden plaats op zaterdag 02 mei en zaterdag 09 mei.

Wanneer is KVW 2015?
KVW 2015 is van maandag 17 augustus t/m vrijdag 21 augustus 2015.

Voor wie is KVW 2015?

Alle kinderen uit Hulsberg én omgeving die 4 jaar of ouder zijn en nog op de basisschool zitten, zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan het KVW. Ook kinderen die nog geen 4 jaar zijn, maar wel geboren zijn vóór 1 oktober 2011, kunnen deelnemen.

Om activiteiten zoveel mogelijk op leeftijdsgroepen af te stemmen hebben wij ervoor gekozen om te werken in 4 groepen. Afhankelijk van de klas waarin het kind gedurende het schooljaar 2013/2014 zit, wordt het ingedeeld in één van de groepen van het KVW:

KVW groep 1: basisschool groep 1 & 2
KVW groep 2: basisschool groep 3 & 4
KVW groep 3: basisschool groep 5 & 6
KVW groep 4: basisschool groep 7 & 8

Iedere groep heeft een eigen thema en een eigen programma. Meer informatie hierover vindt u op de pagina’s van de desbetreffende groep.  Hier vindt u informatie over de start- en eindtijden en de locaties van de ‘thuisbasis’ van KVW Hulsberg. Het exacte programma van de afzonderlijke groepen vindt u vanaf eind mei 2015 op onze website.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER