Keulen Vleeswaren wint Rabo Economy Award 2017

Keulen Vleeswaren wint Rabo Economy Award 2017

1154
0
DELEN

Vanavond heeft Keulen Vleeswaren de Rabo Economy Award 2017 gewonnen, uitgereikt door Rabobank. Tijdens de Dag van het MKB werd de prijs uitgereikt in het Parkstad Limburg Theater. In de finale versloeg de onderneming Slangen Reizen uit Bocholtz en PCDATA uit Kerkrade.

Lekker uit Limburg
Lekker uit Limburg is een merk van VLL. Deze afkorting staat voor Vers Logistiek Limburg BV. VLL is een samenwerkingsverband van Keulen Vleeswaren uit Nuth, maar natuurlijk met de roots in Hulsberg, en Snijders Vleeswaren uit Born. De beide vleeswarenbedrijven delen hun passie voor ambachtelijke kwaliteit, creativiteit en pure smaakbeleving. Naast het gebruik van natuurlijke ingrediënten, stoppen ze die passie standaard in de vleesproducten.

Onder de naam Lekker uit Limburg presenteren beide bedrijven een gezamenlijk assortiment dat bestaat uit een selectie van de lekkerste ambachtelijke vleeswaren en specialiteiten. Door de heel eigen uitstraling is Lekker uit Limburg inmiddels uitgegroeid tot een herkenbaar en gewaardeerd kwaliteitsmerk in de schappen van vooraanstaande supermarkten in heel Nederland.

Rabo Economy Award
De prijs gaat naar een ondernemer die in 2017 de meest succesvolle bijdrage aan de economische bedrijvigheid van Parkstad Limburg heeft geleverd. Naast een prachtig bronzen beeld en een oorkonde, ontvangt de winnaar vooral de grote eer en de nodige publiciteit. Een onafhankelijke jury besloot dat Lekker uit Limburg deze eer ten deel valt binnen de regio Parkstad.

Gerenommeerde bedrijven als Vebego, Pinkpop Festival, GaiaZOO en afgelopen jaar Blomix mochten de Rabo Economy Award reeds in ontvangst nemen.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER