Hulsbergse artiesten naar finales liedjesfestivals!

Hulsbergse artiesten naar finales liedjesfestivals!

1247
0
DELEN
Mannen uit Hulsberg in finale CMC Alaif

Het werd even spannend, maar het is De Geliënde wederom gelukt om door te dringen tot de finale van het LVK. Vrijdag 22 januari a.s. zal deze plaatsvinden in Venray en zullen onze Hulsbergse vrienden als 15e het podium betreden met hun liedje: De Meiste Sjpas. Lukt het Maurice en Roger om de ‘Bertha Paulissen’ wisseltrofee eindelijk een keer mee naar Hulsberg te nemen? Vrijdag omstreeks 23.00u weten we het! De LVK-finale wordt rechtstreeks uitgezonden op L1 Radio en Televisie. Ook deze keer kun jij per sms/telefoon je stem uitbrengen. Presentator Henk Hover zal aangeven wanneer ‘de lijnen’ open zijn. Dit kan door een sms-bericht te sturen met LVK15 naar nr 4422 / € 0,70 per bericht) of door te bellen naar nr 0909-202 70 30 (€ 0,70 per gesprek).

Daarnaast is de Plekbend doorgedrongen tot de finale van CMC ALAIF. CMC ALAIF heeft als doel, artiesten die de finale van het LVK niet weten te behalen, een extra podium aan te bieden. De finale vindt plaats op zondag 24 januari aanstaande in Party- en Zalencentrum de Wingerd in Sevenum en start om 14.11 uur.
In de categorie origineel strijden 20 finalisten om de CMC ALAIF TROFEE, waaronder dus onze eigen Plekbend! TV Limburg maakt opnamen van de finale. De gehele finale wordt vervolgens uitgezonden door TV Limburg op woensdag 3 februari 2016 in een carrousel van 24 uur.
Kaarten voor de finale van CMC ALAIF 2016 zijn te bestellen via de website www.cmcalaif.nl en kosten in de voorverkoop € 7,50.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER