Geliënde behalen voor 7e keer top 3 plek in finale LVK!

Geliënde behalen voor 7e keer top 3 plek in finale LVK!

1263
0
DELEN
Lilian Starmans uit Hulsberg

Gisteravond vond alweer voor de 40e keer het Limburgs Vastelaoves Leedjeskonkoer plaats in de evenementenhal in Venray. Voor onze Hulsbergse artiesten Roger Vliegen en Maurice Pluijmakers, welke zich samen ‘De Geliënde’ noemen, betekende dit alweer hun 15e finaleplek!

In een bomvolle hal waar zo’n 5000 carnavalisten zich hadden verzameld voor één van de mooiste carnavalsfeestjes van het jaar werd bij de bekendmaking van de punten meteen duidelijk dat De Geliënde hoog zouden eindigen want de hoofd jury maakte als eerste hun punten bekend en gaven Roger en Maurice de volle mep! Ook de overige jury’s lieten hun waardering blijken door veel punten aan Hulsberg toe te kennen maar uiteindelijk ging Spik & Span uit Susteren toch met de ‘Bertha Paulissen Wisseltrofee’ naar huis en eindigde De Geliënde op een verdienstelijke 2e plek.

Wij feliciteren niet alleen Maurice en Roger met dit fantastische resultaat, maar ook Jos Gijzen. Jos zorgt al jaren voor de muzikale omlijsting van de liedjes en doet dit geweldig. Deze 2e plek betekende dan ook dat er voor de 7e keer een top drie plek behaald werd op het LVK. Overigens lukte het geen enkele andere artiest om maar liefst 15x de finale te halen!

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER