Geef je sportschoenen voor Zuid-Afrika!

Geef je sportschoenen voor Zuid-Afrika!

893
0
DELEN

Help Livia Peltrera mee met de inzamelactie van sportschoenen voor de Stichting LifeZone in Kaapstad, Zuid Afrika!

Livia heeft als vrijwilliger een aantal weken gewerkt voor LifeZone, een geregistreerde non-profit organisatie op de Wingfield Primary School in Kensington. Dit is een high-risk community in Kaapstad, Zuid Afrika. Op de school wordt sport gebruikt voor sociale en persoonlijke ontwikkeling. De organisatie is sinds 1996 actief onder leiding van Jeremy Wyngaard, ondersteund door vrijwilligers.

Tijdens het geven van de gymlessen viel Livia op dat veel kinderen geen sportschoenen dragen. Gewoon omdat er geen geld voor is. Met een paar gymschoenen en/of voetbalschoenen die Nederlandse kinderen te klein zijn geworden kunnen deze kinderen heel blij gemaakt worden. Vandaar dat Livia deze actie heeft opgezet om hulp te vragen!

Zijn er kinderen van 4 t/m 14 jaar waarvan de gymschoenen of voetbalschoenen te klein zijn geworden, of misschien vinden ze ze niet meer leuk, maar die wel nog goed bruikbaar zijn? Dan wil Livia die graag in ontvangst nemen namens de Stichting LifeZone!
Livia zorgt er persoonlijk voor dat ze op de goede plek terecht komen!

De schoenen kunnen tot uiterlijk 1 september ingeleverd worden op diverse locaties:
@ Basisschool Hulsberg op 7 juli tijdens de schoolafsluiting
@ Livia Peltrera, Parallelweg Zuid 29 Hulsberg
@ Fontys Sporthogeschool Eindhoven
@ Fitness Planet XL Hulsberg (vanaf 1-8-2017)

Een vrije gift in de schoen is natuurlijk ook altijd welkom! Alle beetjes helpen om de schoenen op de juiste plek te krijgen.

 

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER