Beschonken bestuurder veroorzaakt ravage onderaan Schoolstraat

Beschonken bestuurder veroorzaakt ravage onderaan Schoolstraat

1542
0
DELEN

Woensdagavond omstreeks 20.30 uur waren er luide sirenes in Hulsberg te horen. Brandweer, politie en ambulance waren uitgerukt om hulp te verlenen bij een auto ongeluk op de hoek van de Schoolstraat en de Wissengrachtweg.

Een beschonken bestuurder was komen aanrijden vanaf de Klimmenerweg en is in de s-bocht de macht over het stuur verloren en tegen een lantaarnpaal aan gereden. Stan Klinkers, die zich in het huis bevond waar de lantaarnpaal voor stond: ‘Ik hoorde een harde knal en en lichtflits. Toen ik naar buiten liep zag ik dat er iemand tegen de lantaarnpaal was aangereden.’

De bestuurder was inmiddels zelfstandig uit zijn auto gekomen en was bezig om met een bebloed gezicht de brokstukken van de auto bij elkaar te rapen om deze vervolgens in zijn kofferbak te leggen. Toen de grootste stukken waren opgeruimd, nam hij weer plaats achter het stuur en probeerde weg te rijden. De auto was echter dusdanig beschadigd dat dit niet meer mogelijk was. Op dat moment kwamen ook brandweer, politie en ambulance ter plekken. De bestuurder werd verzorgd en vervolgens door de politie afgevoerd.

Buiten de bestuurder zijn er geen gewonden gevallen, maar is er wel flinke schade. De auto is total-loss, de lantaarnpaal lag horizontaal en een auto die enkele meters verder geparkeerd stond is zwaar beschadigd door rondvliegende brokstukken.
img_1492-1 img_1493

img_1490

GEEN REACTIES