Dierenarts Ridderbeks overleden, vanavond initiatief tot ‘bij elkaar komen’.

Dierenarts Ridderbeks overleden, vanavond initiatief tot ‘bij elkaar komen’.

1662
72
DELEN

Afgelopen zondag is Wil Ridderbeks, dierenarts in Hulsberg, plotseling overleden. Hij kreeg een hartstilstand terwijl hij een koe hielp bij het kalven. Reanimatie mocht niet meer baten.

Op initiatief van Jeroen Duijsens is er vanavond om 20.30 uur een moment om stil te staan bij het overlijden.
‘Sterven terwijl je dat doet waar je hart ligt is een mooie manier om te gaan misschien, maar het neemt de leegte niet weg bij iedereen die Wil goed kende. Bij degenen die genoten hebben van zijn kookkunst, van zijn verhalen, van zijn onverstoorbare rechtlijnigheid en de daarmee gepaard gaande pretoogjes en humor. Wil heeft voor een crematie in besloten kring gekozen. Om toch de gelegenheid te hebben om samen met vrienden en bekenden verhalen te delen, herinneringen op te halen aan goede en misschien ook minder leuke momenten, een pint te pakken op zijn leven, is er op woensdag 12 april vanaf 20.30 uur een bij elkaar komen bij Op de Trepkes. Zie dit als een uitnodiging die je kunt delen met mensen waarvan je denkt dat ze het waarderen om samen even stil te staan bij het overlijden van Wil. Tot woensdag, 20.30 uur, Cafe Op de Trepkes Hulsberg.’

Vanwege vragen die we gekregen hebben en het ontvangen van bovenstaand bericht, is besloten om dit bericht op deze manier te delen.

72 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER